Gratis Verzending voor alle jurken
Aan het laden
Kleur: Chocola
Dit is een voltooide jurk geproduceerd door DressFirst.com en gefotografeerd in onze studio. Alle rechten voorbehouden. Het kopieren of anderzijds reproduceren van deze afbeelding is ten strengste verboden.

A-Lijn/Prinses Vloer lengte Bloemenmeisjesjurken - Organza/Charmeuse Mouwloos Ronde Hals met Bloem(En)/Strik(ken)/V terug #2147

Bloemenmeisjes Jurken

Prijslijst : € 104.74
Prijs : € 83.24
70% KORTING Op Verzending
  • Aangepaste maat

    Op zoek naar de perfecte pasform? Voor een extra bedrag van € 8.94, zullen onze kleermakers uw exacte metingen gebruiken om een Op-Bestelling-Gemaakte jurk voor u te maken.

Productietijd: 7-9 dagen + Verzendtijd: 3-6 Dagen * Spoed Verzenden: 3-6 Dagen
* Standaard Verzendmethode: 5-8 Dagen

De jurk is Op-Maat-Gemaakt. Of u nu kiest voor een standaardmaat of een Op-Maat-Gemaakt, onze kleermakers maken elke jurk op bestelling.

De jurk is Op-Maat-Gemaakt. Of u nu kiest voor een standaardmaat of een Op-Maat-Gemaakt, onze kleermakers maken elke jurk op bestelling.

Beschrijving

Zoekt u naar de perfecte pasvorm? Bekijk dan onze Meetgids om uzelf accuraat op te meten. Hierna kunt u gebruik maken van onze Op Bestelling Gemaakte diensten, zodat uw droomjurk voor u op maat wordt gemaakt.

Productcode #2147 Silhouet A-Lijn/Prinses
Lengte Vloer lengte hals Ronde Hals
Stof Organza, Charmeuse Verfraaiing Bloem(En), Strik(ken), V terug
Strapless Normale Bandjes Mouw Mouwloos
Stijl Achterkant Rits Omhoog Categorie Huwelijk, Spectakel Jurken, Aangepast formaat Jurken
De jurk is exclusief de accessoires zoals op de foto, zoals bijvoorbeeld stola´s/jassen, handschoenen, sluier, handtas, etc. U kunt contact met ons opnemen om de accessoires apart te bestellen.
Perfectioneer Je Look

Vergelijkbare Stijlen

  • € 105.62
  • € 39.38
  • € 88.62
  • € 64.00
  • € 65.34
  • € 62.21
   

Product Ervaringen

Schrijf een review